Voor het bestuur van de Stichting Liter zoeken we een nieuwe penningmeester. Het bestuur van Liter vergadert gemiddeld eens per kwartaal. Wil je meer weten en/of heb je interesse? Neem dan contact op met voorzitter Rien Fraanje, door te mailen naar rien.fraanje@protonmail.com

De penningmeester:

• Beheert de bankrekeningen en regelt betalingsverkeer
• Doet de administratie van abonnees en boekhouding in e-boekhouden.nl
• Stelt de begroting op en bewaakt de plannen van het bestuur aan de hand van de begroting
• Maakt het financieel jaarverslag
• Onderhoudt het contact met onze sponsoren en subsidiegevers

Wie zoeken we?
We zoeken iemand die: 1) affiniteit heeft met de kern van Liter, ‘Lezen is geloven’; en 2) enige ervaring heeft op het gebied van financiële administratie. 

Wat bieden we je?
We bieden je een vrijwilligersfunctie aan waarin je: 1) onderdeel wordt van het toonaangevende tijdschrift op het gebied van literatuur en religie; 2) een groot netwerk opbouwt in het literaire circuit; 3) in aanraking komt met de verschillende fondsen die Nederland rijk is; 4) samenwerkt met een enthousiaste en gezellige groep mensen in bestuur en redactie, en 5) een vrijwilligersvergoeding ontvangt van € 600 per jaar.