Ik wil graag een abonnement op Liter

Liter is het toonaangevende literaire tijdschrift over literatuur en religie. Met een abonnement op Liter ontvangt u het papieren blad, maakt u de website mogelijk en ondersteunt u de missie van Liter. Liter verschijnt in 2021 driemaal op papier, in een prachtige uitvoering van 80 pagina’s. Wanneer er in 2021 minstens 75 nieuwe abonnees genoteerd worden, kan Liter in 2022 als vanouds vier papieren afleveringen uitbrengen.

Onderaan deze pagina vindt u een invulformulier waarmee u gemakkelijk abonnee kan worden.

Standaardabonnement (€ 44,95 per jaar)
Met een standaardabonnement ontvangt u het papieren blad en maakt u het werk van Liter mogelijk.

Buitenlandabonnement (€ 59,95 per jaar)
Met een buitenlandabonnement kunt u ook in het buitenland abonnee worden of blijven.

Introductieabonnement (€ 16,95 voor half jaar)
Met een introductieabonnement ontvangt u in een half jaar twee nummers van Liter. Zonder tegenbericht gaat na een half jaar het introductieabonnement automatisch over in een regulier abonnement.

Vriendenabonnement (€ 101 per jaar)
Met een vriendenabonnement maakt u het mogelijk dat ook mensen met een smalle beurs Liter kunnen lezen door in plaats van de reguliere abonnementsprijs € 101 te betalen. Daarnaast ontvangt u als vriend van Liter later dit jaar een literair cadeautje. 

Studentenabonnement (€ 34,95 per jaar)
Met een studentenabonnement kunt u als student voordelig Liter lezen. Mocht u als student geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met administratie@leesliter.nl met een bewijs van uw inschrijving.

Overige informatie
– Mocht u een oud nummer willen bestellen, niet via incasso willen betalen of een andere vraag hebben, dan kunt u contact opnemen met
administratie@leesliter.nl.
– Als abonnee van Liter ontvangt u per mail nieuws, acties en productinformatie. U kunt zich altijd weer uitschrijven van deze mails.
– U kunt ook altijd een gift geven. Omdat Liter een culturele ANBI-status heeft, is deze gift aftrekbaar van de belasting. Indien u hier meer informatie over wilt, kunt u contact opnemen met de penningmeester, via penningmeester@leesliter.nl.

Ik kies voor:

15 + 7 =