Ik wil graag een abonnement op Liter

Liter is het toonaangevende literaire tijdschrift over literatuur en religie. Met een abonnement op Liter ontvangt u het papieren blad, maakt u de website mogelijk en ondersteunt u de missie van Liter. Liter verschijnt vanaf 2022 weer viermaal per jaar op papier, in een prachtige uitvoering van 80 pagina’s. 

Onderaan deze pagina vindt u een invulformulier waarmee u gemakkelijk abonnee kunt worden.

Standaardabonnement (€ 49,95 per jaar)
Met een standaardabonnement ontvangt u het papieren blad en maakt u het werk van Liter mogelijk.

Buitenlandabonnement (€ 59,95 per jaar)
Met een buitenlandabonnement kunt u ook in het buitenland abonnee worden of blijven.

Introductieabonnement (€ 19,95 voor half jaar)
Met een introductieabonnement ontvangt u in een half jaar twee nummers van Liter. Zonder tegenbericht gaat na een half jaar het introductieabonnement automatisch over in een regulier abonnement.

Vriendenabonnement (€ 101 per jaar)
Met een vriendenabonnement maakt u het mogelijk dat ook mensen met een smalle beurs Liter kunnen lezen door in plaats van de reguliere abonnementsprijs € 101 te betalen.

Studentenabonnement (€ 34,95 per jaar)
Met een studentenabonnement kunt u als student voordelig Liter lezen. Mocht u als student geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met administratie@leesliter.nl met een bewijs van uw inschrijving.

Voor een los nummer (€ 19,95 incl. porto) schrijft u ook aan administratie@leesliter.nl. Voor dezelfde prijs hebt u een introductieabonnement – zie hierboven.

Overige informatie
– Mocht u een oud nummer willen bestellen, niet via incasso willen betalen of een andere vraag hebben, dan kunt u contact opnemen met
administratie@leesliter.nl.
– Als abonnee van Liter ontvangt u per mail nieuws, acties en productinformatie. U kunt zich altijd weer uitschrijven van deze mails.
– U kunt ook altijd een gift geven. Omdat Liter een culturele ANBI-status heeft, is deze gift voor 125% aftrekbaar van de belasting (en voor bedrijven nog wat ruimer). Indien u hier meer informatie over wilt, kunt u contact opnemen met de penningmeester, via penningmeester@leesliter.nl.

Ik kies voor:

4 + 1 =