Ik wil graag een abonnement op Liter

Liter is het toonaangevend tijdschrift over literatuur en religie.
Met een abonnement op Liter ontvangt u het papieren blad (incl. een fraaie kaart/bladlegger), maakt u de website mogelijk en ondersteunt u de missie van Liter.
Liter verschijnt vanaf 2022 weer viermaal per jaar op papier, in een prachtige uitvoering van 80 pagina’s. De vormgeving is door Steven van der Gaauw.

Onderaan deze pagina vindt u een invulformulier waarmee u gemakkelijk abonnee kunt worden.

Standaardabonnement (€ 49,95 per jaar)
Met een standaardabonnement ontvangt u het papieren blad en maakt u het werk van Liter mogelijk.

Buitenlandabonnement (€ 59,95 per jaar)
Met een buitenlandabonnement kunt u ook in het buitenland abonnee worden of blijven.

Introductieabonnement (€ 19,95 voor half jaar)
Met een introductieabonnement ontvangt u in een half jaar twee nummers van Liter. Zonder tegenbericht gaat na een half jaar het introductieabonnement automatisch over in een regulier abonnement.

Vriendenabonnement (€ 101,- per jaar)
Met een vriendenabonnement maakt u het mogelijk dat ook mensen met een smalle beurs Liter kunnen lezen door in plaats van de reguliere abonnementsprijs € 101,- te betalen.

Studentenabonnement (€ 34,95 per jaar)
Met een studentenabonnement kunt u als student voordelig Liter lezen. Mocht u als student geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met administratie@leesliter.nl met een bewijs van uw inschrijving.

Een los nummer (€ 19,95 – incl. porto) kunt u bestellen via administratie@leesliter.nl. Voor dezelfde prijs hebt u een introductieabonnement; zie hierboven.

Overige informatie
– Mocht u een oud nummer willen bestellen, niet via incasso willen betalen of een andere vraag hebben, dan kunt u contact opnemen met
administratie@leesliter.nl.
– Als abonnee van Liter ontvangt u per mail nieuws, acties en productinformatie. U kunt zich altijd weer uitschrijven van deze mails.
– U kunt ook altijd een gift geven. Omdat Liter een culturele ANBI-status heeft, is deze gift voor 125% aftrekbaar van de belasting (en voor bedrijven nog wat ruimer).
Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met de penningmeester, via penningmeester@leesliter.nl.

Ik kies voor:

8 + 13 =