Van onze adviserend redacteur, schrijver en essayist Willem Jan Otten, wordt deze week de nieuwe essaybundel ‘Wie zeggen de mensen dat Ik ben’ gepresenteerd. In het boek zijn van kunstenaar Paul van Dongen iconische beelden opgenomen. De redactie van Liter feliciteert haar redacteur van harte met deze wonderschone aanwinst.

Tekst uitgever Skandalon:
Boekpresentatie op 9 november tijdens het Speling Symposium
‘Christus anno 2023’ in Vrijburg in Amsterdam. Op onvermoede plekken in onze samenleving, en in romans, films, schilderkunst en muziek duikt de Christusgestalte op. Met lezingen, gesprek, muziek en beeldende kunst. Met onder meer dichter/essayist Willem Jan Otten, beeldend kunstenaar Paul van Dongen, schrijver/filosoof Désanne van Brederode, universitair docent aan het Remonstrantse Seminarie Johan Roeland, hoogleraar Aziatische religies Paul van der Velde en sopraan-solist Kaiyi Min.
Lees hier meer