Met veel liefde sturen we u incidenteel een digitale nieuwsbrief over de activiteit van ons lieve literaire tijdschrift Liter. Dat doen we graag, met gepaste voorzichtigheid en in een niet-opdringerige frequentie. Tegelijk: in tijden van broodnodige bescherming van uw  privacy is het  soms dringen rond uw mailadres. 

Vanwege de regelgeving dient u daarom expliciet toestemming te geven om uw mailadres te mogen benaderen. U moet dus enige moeite doen, om voor ons bereikbaar te zijn. De manier om dat te doen is te klikken op onderstaande link en u daarmee aanmelden voor een weinig frequente, tot niets verplichtende en tegelijk literair verantwoorde mail. Om het nog lastiger te maken dient u dan in de bevestigingsmail die op de inschrijving volgt op de link te klikken.

Stuur mij de Liter-nieuwsbrief

Ontving u vroeger de nieuwsbrieven van Liter, maar heeft u op 21 mei 2021 niets van ons ontvangen, dan willen we u vragen om u opnieuw in te schrijven via bovenstaande link. Voortaan zult u dan weer onze nieuwsbrieven ontvangen.

Wij vragen u vriendelijk en tegelijk hoopvol om met vertrouwen aan deze operatie deel te nemen. U zult er geen spijt van krijgen, en het is ons een kosteloze en vrijblijvende zet in de rug. U kunt zich te allen tijde gemakkelijk ook weer afmelden voor de nieuwsbrief.