Menno van der Beek (1967) is poëzieredacteur. Hij is dichter en Rotterdammer. Hij publiceerde vier dichtbundels.

Liesbeth Eugelink (1970) is hoofdredacteur. Zij publiceerde onder meer Niets in mij gelooft dat. Over religie in de moderne Nederlandse literatuur. Momenteel doet zij onderzoek naar mystiek in moderne fictie.

Steven van der Gaauw (1958) is beeldredacteur. Hij studeerde aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag en werkt als ontwerper en typograaf. Hij maakt al bijna 35 jaar omslagen en binnenwerken voor onder meer uitgevers De Arbeiderspers, Nijgh & Van Ditmar en Querido en Nationaal Comité 4 en 5 mei.


Gerda van de Haar (1965) is acquirerend redacteur. Zij maakte samen met anderen het handboek De Bijbel cultureel. De Bijbel in de kunsten van de 20e eeuw (2009), dat de Theologie Publicatieprijs 2011 ontving, en werkt aan een studie over de vroege romans van Marcel Möring.

Tim Pardijs (1978) is eindredacteur. Hij was in 2013-2014 stadsdichter van Zutphen, publiceerde meerdere dichtbundels en heeft 16 jaar ervaring als eindredacteur bij De Persgroep. Tim werkt momenteel als dichter en freelance redacteur.

Timen Kraak (1989) is webredacteur. Hij studeerde moderne Nederlandse letterkunde in Leiden en liep stage bij uitgeverij Atlas Contact, was redactielid van Tzum, en werkt als redactiecoördinator bij het zakenblad Management Scope.

Pauliene Kruithof (1990) is redacteur interviews en poëzieredacteur. Zij studeerde (neuro)psychologie en werkt als adviseur voor bekende organisaties. Daarnaast is zij kunstschilder en dichter. Zij publiceert onder meer via Liter, Nederlands Dagblad, Uitgeverij Skandalon en Het Witte Bos.

Els Meeuse (1988) is redacteur maatwerk. Zij studeerde Nederlandse letterkunde alsook Griekse en Latijnse taal en cultuur aan de Universiteit van Leiden en werkt als docent in het voortgezet onderwijs. Daarnaast schrijft zij recensies voor het Nederlands Dagblad.

Christely van Mourik (1993) is redacteur essays. Ze studeert Nederlandse taal en cultuur aan de Universiteit Utrecht, waar ze de onderzoeksmaster Nederlandse literatuur en cultuur volgt.

Suzanne van Putten (1992) is webredacteur. Ze studeerde Letterkunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Ze werkt bij de Bibliotheek Utrecht.

Joyce Rondaij (1990) is redacteur verhalen. Ze volgde de master tot predikant en is nu als promovenda verbonden aan de Protestantse Theologische Universiteit. Ze doet onderzoek naar de werken van de Italiaans-Joodse schrijver Primo Levi.