De Liter-app

Met de Liter-app kun je het tijdschrift behalve op papier ook lezen op je tablet, smartphone, pc en laptop. In de app staan op dit moment naast de nieuwste afleveringen ook de jaargangen 2013 tot en met 2017. 

Bij het ontwikkelen van de app zijn we uitgegaan van leesplezier. Wij vinden dat lezen van het scherm net zo’n prettige ervaring moet zijn als lezen van papier. Vormgeving is daarbij cruciaal. Onze vaste vormgever Steven van der Gaauw heeft zijn kennis van het op papier publiceren ingezet om de gebruiker van de Liter-app een soortgelijk leesplezier te verschaffen.

 

Aanschaf en registratie

Abonnees hebben vrije toegang tot de Liter-app. Als je niet geabonneerd bent, kun je via de Liter-app een losse aflevering van het tijdschrift óf een proefabonnement aanschaffen. Je vindt de app via de pagina op leesliter.nl die je nu hebt aangeklikt.
Om gebruik te kunnen maken van de Liter-app moet je je registreren. Wie een abonnement heeft op het papieren tijdschrift én een bij ons bekend e-mailadres, is automatisch geregistreerd. Liter-abonnees ontvangen hun toegangsgegevens met instructie bij de acceptgiro in het voorjaar thuis. Heeft u geen bericht ontvangen? Laat het ons dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan maken wij het in orde voor u.
Bent u nog geen abonnee of Liter-app-gebruiker? Ga dan naar de registratiepagina.

Bent u al geregistreerd? Ga dan direct door naar de Liter-app.
Betwijfelt u of uw browser geschikt is voor de Liter-app? Test!

 

Kosten abonnement en losse nummers

Een proefabonnement op Liter kost slechts € 30. Daarvoor ontvang je een heel jaar lang het papieren tijdschrift én kun je die jaargang lezen via de Liter-app. 

Een proefabonnement kan slechts één keer afgesloten worden en stopt vanzelf. Hierna is het tarief € 40 per jaar.
Studenten kunnen een studentenabonnement afsluiten tegen een gereduceerd tarief van € 30, inclusief digitale toegang via de Liter-app. Hiervoor dient een geldige collegekaart of inschrijvingsbewijs te worden opgestuurd.

Voor € 25,- ontvang je een jaar lang alleen de digitale versie van het tijdschrift. Houdt ook vanzelf op.
Je kunt ook losse nummers kopen. Voor € 14,95 kun je het nummer zowel op papier lezen als via de app. Voor € 14,95 lees je het nummer (alleen) digitaal.

 

Credits

De vormgeving van de Liter-app wordt, net als bij het blad, verzorgd door Steven van der Gaauw. ‘Zijn’ Liter-jaargang 2013 werd bekroond als een van de Best Verzorgde Boeken van dat jaar.
Concept en de bouw van de Liter-app zijn verzorgd door Ludis Studio te Utrecht.

De Liter-app is tot stand gekomen dankzij het Nederlands Letterenfonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

 

Direct naar de Liter-app

 

Logo Nederlands Letterenfonds Logo Prins Bernhard Cultuurfonds

Submit to FacebookSubmit to Twitter