door Len Borgdorff, 28-2-2018

 

Als literair tijdschrift krijgen wij van Liter veel kopij en daar zijn we gelukkig mee, ook als die niet altijd tot publicatie leidt. Dat geldt ook voor kopij van schrijvers die naar ons idee wel geholpen zouden zijn met extra begeleiding zodat ze uiteindelijk wél kunnen publiceren.

 

 

De afgelopen jaren ontvingen wij regelmatig kopij van niet-westerse scribenten waarover we enthousiast werden. Een deel werd gepubliceerd, een ander deel niet. Graag zouden we deze mensen extra willen begeleiden bij de ontwikkeling van hun schrijftalent. Daarom willen redactieleden en vaste scribenten van Liter aanstormend talent uitnodigen om ons kopij toe te sturen. Dat kan een verhaal zijn, poëzie, een essay of een vertaling van literair werk.

 

Als werk lijkt te getuigen van literair talent, ook als dat nog niet publicabel is, dan willen we de schrijver ervan graag een persoonlijk begeleidingstraject aanbieden van een half jaar. Het kan betekenen dat je daarna master coaching van een professionele schrijver krijgt, zoals Abdelkader Benali.

 

Ons gemeenschappelijke doel is altijd: publicatie.

 

Dit aanbod kunnen wij doen dankzij medewerking van het Letterenfonds en enkele schrijvers en uitgeverijen.

 

We nodigen je uit om ons werk toe te sturen. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Submit to FacebookSubmit to Twitter