Redactioneel Liter 99

Het Liter-nummer dat voor u ligt, is nummer 99. Dat is één nummer verwijderd van nummer 100, dat eind dit jaar verschijnt. Honderd nummers mogen maken van een papieren literair tijdschrift mag een klein wonder heten.

Helaas kan Liter op de huidige voet niet doorgaan in 2021. Het aantal abonnees daalt al jaren gestaag, ondanks pogingen die daling te keren. Het geld om door te gaan met vier tijdschriften per jaar plus een website ontbreekt.

 

Toch is Liter nog niet klaar met de wereld. De redactie heeft ideeën. Er zijn schrijvers op het snijvlak van literatuur en geloof die lezers zoeken. En er zijn lezers die zulke schrijvers zoeken. En eigenlijk hopen wij daarbij ook een beetje op u, abonnee én lezer, die ons al die tijd gevolgd en gesteund heeft.


Heeft u een idee? Wilt u meehelpen en -denken bij een eventuele doorstart? Of kunt u op een andere manier een steentje bijdragen om een doorstart mogelijk te maken? Zo hebben we gelukkig al jaren een mecenas, en met een extra mecenas zouden we wellicht verder kunnen. Hoe dan ook horen wij graag van u. Wellicht blijft het wonder dan werkelijkheid. U kunt hierover contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Voor nu danken wij u voor uw loyale steun de afgelopen jaren. Zonder u zou Liter niet zijn wat het is.

Namens de redactie en het bestuur,

 

Liesbeth Eugelink, hoofdredacteur Liter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gerbert van Loenen, voorzitter stichting Liter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Submit to FacebookSubmit to Twitter