Menno van der Beek (1967) is poëzieredacteur. Daarnaast is hij dichter en Rotterdammer.

 

Len Borgdorff (1952) is hoofdredacteur en hij houdt zich bezig met allerhande lopende zaken. Hij is neerlandicus, werkte in het onderwijs en schrijft gedichten, columns en andere teksten.

 

Stefan van Dierendonck (1972) is eindredacteur van de website www.leesliter.nl en hij verzorgt de social media. Hij is voormalig priester. In 2012 verscheen zijn roman En het regende brood, die lovend werd ontvangen; binnenkort verschijnt zijn tweede roman En het sneeuwde in Rome.

 

Steven van der Gaauw (1958) verzorgt als redactielid de vormgeving van Liter. Hij is een veelgevraagd ontwerper van dichtbundels. Daarnaast verzorgt hij brochures, posters, logo’s en huisstijlen.

 

Mark de Haan (1987) is redacteur Essayistiek. Hij studeerde Nederlandse Taal en Cultuur in Leiden. Momenteel werkt hij aan een verhalenbundel en is hij bezig zijn eerste roman te concipiëren.

 

Gerda van de Haar (1965) was van 2004 tot 2007 eindredacteur van Liter. Zij maakte samen met anderen het handboek De Bijbel cultureel. De Bijbel in de kunsten van de 20e eeuw (2009), dat de Theologie Publicatieprijs 2011 ontving, en werkt aan een studie over de vroege romans van Marcel Möring.

 

Els Meeuse (1988) is redacteur Maatwerk. Zij studeerde Nederlandse taal en cultuur en Griekse en Latijnse taal en cultuur aan de Universiteit van Leiden en werkt als docent in het voortgezet onderwijs. 

 

Christely van Mourik (1993) verzorgt de rubriek Leeflijst en is de rechterhand van de eindredacteur. Ze studeert Nederlandse taal en cultuur aan de Universiteit Utrecht, waar ze de onderzoeksmaster Nederlandse literatuur en cultuur volgt. 

 

Suzanne van Putten (1992) is eindredacteur. Ze studeerde Letterkunde (specialisatie Literaire vorming en literair veld) aan de Vrije Universteit te Amsterdam. Momenteel werkt ze bij de Bibliotheek Utrecht. 

 

Joyce Rondaij (1990) is redacteur Verhalen. Ze volgde de master tot predikant en is nu als promovenda verbonden aan de Protestantse Theologische Universiteit. Ze doet onderzoek naar de werken van de Italiaans-Joodse schrijver Primo Levi. 

 

Janneke van der Veer (1988) was tot december 2016 eindredacteur. Ze volgde de onderzoeksmaster Nederlandse letterkunde, was redacteur bij Uitgeverij Skandalon en redacteur / tekstschrijver bij het Nederlands Bijbelgenootschap. Zij doet nu de communicatie voor Ondernemersfonds Utrecht.